Izz's Fotopages

By: izza iwan

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Thursday, 15-Jul-2010 06:44 Email | Share | | Bookmark
tetiba rindu..

salam...

lamanya ai tk update fotopages ni sejak ber'blogger'... tiba2 rasa rindu pula... nnt ai cuba upadate gambar2 pulak yer.... muahhhhhh


Monday, 22-Mar-2010 03:39 Email | Share | | Bookmark
cameron highland... here we are!

 
 
 
View all 11 photos...
salam...

15 & 16hb Mac lepas ibu and ayah bawak 3s dan nenek 3s dan tak ketinggalan bibik 3s ke cameron highland.. dah lama juga nenek 3s merancang nak jenjalan ke CH nun.. so, tercapailah hasrat nenek.. perjalanan yang kita semua sedia maklum, bengkang bengkok kan.. nenek and bibik pening2, muntah2.. alhamdulilah, 3s tak banyak ragam dalam perjalanan.. surprisingly 3s tk muntah2.. hehehe.. agaknya sbb mmg ikut ayah ibu yang 'kaki jalan' .. so, let the picture do the talking yer!


time ni baru je sampai kt brinchang.. nenek 3s nk beli buah n fresh vegie..


ibu nk posing jap.. tengom syahmi sume mende nk beli..


kat kea farm..


tingin nak makan stroberi coklat kt sini!


yummy tau! stroberi milkshake n ice-cream tu.. a must try!


us... tapi syabil tinggal kt apartment dgn bibik.. tak suke nengok ibu posing senget huhu nampak beno badan tu beso ... alahai... bila la nk kurus nih???


syahmi insist nak amik gamba sensorang.. cute jer! .. kt kelab golf SAS


@ strawbery farm.. tp takleh masuk utk pluck... buah kecik2 lagik kt pekerja kt situ


ibu suka sangat pics ni... ala... tomey2.. syabil with bibik..


tetiba lalu kt tanah rata tu ada dua bijik helicopter kt area pasar malam .. syahmi jerit2 suruh berhenti jugak2... dpt jugak dia merasa tengok helicopter dekat2.. salu lalu kat dpn kem sungai besi tu jerit2 nk naik helicopter kt dlm camp tu...


dengan bangganya syahmi berdiri kt tepi helicopter tu.. siap jerit2 nak masuk dalam.. tapi tak boleh la sayang.. nampak tk syabil tomey pakai cap kakak kyra.. hehehe.. nenek panggil syabil budak itam.. kekeke sebab dia paling gelap dlm 3 beradik..

itu aje entry coti2 malaysia kali ni.. looking forward coti2 ke bukit merah lake town resort and a famosa resort.. tunggu ayah 3s coti la.. bila?? entahla...


Monday, 1-Mar-2010 06:50 Email | Share | | Bookmark
syabil tak sihat...

 
 
 
salam...

hati ibu x senang je dok opis nih... syabil x sihat dh 3 hari.. demam+sakit tekak+batuk+selsema... sian sgt ibu tgok dia... alahai... suara pon dh mcm bunyi baby cat ajer kalo nangis.. dh dua kali cucuk imunisasi tk pula demam.. kali ni agaknye berjangkit dgn kakak kyra ditambah plak dengan cuaca yg tk elok kot...

pg ni ibu gi keje pon kepala syabil stil panas lg... ibu cuti 3 hari lps tk putus ibu jelum kepala syabil dgn air asam jawa.. tp malam td mcm panas balik... ala sayang... berat hati ibu nk gi keje.. dh tk dengar suara dia nyembang... badan pon dh mcm susut ibu tengok.. moga syabil cpt sembuh ye sayang...



time ni badan dah mula panas..


ayah kata tak yah pasang aircond tido.. pakai kipas jer... sbb cuaca luar bilik panas.. kalo bwk dia kuar dr bilik kepala syabil panas balik...


bibik 3s pon kata badan syabil dh susut.. cian dia..


Thursday, 25-Feb-2010 06:14 Email | Share | | Bookmark
birthday party syahmi syaqira 2010

 
 
 
salam..

here is update of syahmi & syaqira's birthday bash... so sorry lambat beno update kat sini.. asyik2 update kt facebook ajer... meh nk hias fotopages plak... nnt berhabuk plak umah sini... hehehe..
anyway, thanks sgt kpd guest yg sudi hadir.. especially HLM! ai love u lah! .. u make my day!







Monday, 18-Jan-2010 01:20 Email | Share | | Bookmark
my new link...

salam...

ramai kwn2 ibu dh berhijrah ke facebook dan blog... ibu pon ada facebook dan blog.. leh reach ibu kt facebook dgn id izza sayang and link blog http://chekyra.blogspot.com ... namun fotopages tetap dihati..


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net